top of page

Microsoft Office Publisher - Aynı sayfaya farklı etiketler yazdırma

Publisher'da tek bir sayfaya farklı etiketler yazdırmak için kullanabileceğiniz en iyi yöntem, doğru etiket şablonuyla işe başlamak ve adres mektup birleştirme kullanarak etiketleri oluşturmaktır. Avery kartonu veya diğer delikli boş etiket sayfaları, Publisher'da veya çevrimiçi ortamda bulabileceğiniz birçok şablonda kullanılabilir.


Adres mektup birleştirmeyi ayarlayıp etiket sayfanıza farklı adlar ve/veya adresler yazdırmak için, bkz. Farklı adreslerle etiket oluşturma. Adres mektup birleştirme yordamının son adımlarında, etiket sayfalarını yazdırma yönergelerini bulacaksınız.


Ancak yalnızca birkaç farklı etiketleri yazdırma ve farklı etiketlerle ilgili bilgileri yazmaya sorun oluşturmuyor, adres mektup birleştirmeyi tamamlama yerine bu makaledeki adımları izleyebilirsiniz.


  • Dosya > Yeni'ye tıklayın.

  • Bir etiket şablonu bulmak için etiketi tıklatın veya Avery veya diğer üretici stok numarası çevrimiçi daha fazla şablonlarını bulmak için arama kutusuna yazın.



  • Yazdırmak için planlama etiket hisse senedi ile uyumlu olduğundan emin olmak için şablon açıklaması işaretleyin ve ardından Oluştur' u tıklatın.

  • Her etikete istediğiniz bilgileri yazın. Alternatif olarak, etiketleri oluşturma başlığı, farklı adresler gidin ve adres mektup birleştirmeyi tamamlamak için adımları izleyin.

  • Dosya > Yazdırve sonra yeniden Yazdır ' ı tıklatın.

bottom of page