top of page

Microsoft OneNote - Tanıtımı



OneNote nedir?


Microsoft OneNote 2010, tüm notlarınızı ve bilgilerinizi tek bir yerde toplamanızı sağlayan dijital bir not defteridir. Bu uygulama, aradığınızı hızlıca bulmanızı sağlayan güçlü arama özelliklerinin yanı sıra yoğun bilgi yüklerini yönetebilmeniz ve diğer kişilerle daha etkili bir şekilde çalışmanız için, kullanımı kolay, paylaşılan not defterleri sunar.


OneNote; kağıt tabanlı sistemler, sözcük işleme programları, e-posta sistemleri veya diğer üretkenlik programlarından farklı olarak metinleri, resimleri, dijital el yazılarını, ses kayıtlarını, video kayıtlarını ve daha fazlasını bilgisayarınızdaki tek bir dijital not defterinde toplama ve düzenleme esnekliği sunar. OneNote, ihtiyacınız olan bilgilerin her zaman parmaklarınızın ucunda olmasını sağlamanın yanı sıra e-posta iletilerinde, kağıt not defterlerinde, dosya klasörlerinde ve çıktılarda bilgi aramak için harcadığınız zamanı azaltarak daha üretken olmanıza yardımcı olur.


OneNote 2010, Microsoft Office 2010'un tümleşik bir parçasıdır. Bu sayede notlarınızı ve bilgilerinizi daha verimli ve etkili bir şekilde toplayabilir, bulabilir, paylaşabilirsiniz. Güçlü arama özellikleri, resimlerin içindeki veya ses ve video kayıtlarında söylenen sözcüklerdeki metinleri bulmanıza yardımcı olur. Kullanımı kolay işbirliği araçları, ekiplerin paylaşılan not defterlerindeki tüm bilgiler üzerinde çevrimiçi veya çevrimdışı olarak birlikte çalışmasını sağlar.


Tüm bilgilerinizi parmaklarınızın ucuna getiren OneNote, yoğun bilgi yükleri için çözüm sunar, diğerleriyle daha verimli bir şekilde çalışmanızı sağlar, ayrıca görevler, zamanlamalar ve ekibiniz hakkında bilgi edinmenize yardımcı olur. Microsoft Office sistemlerinin tanıdık genel görünümü, harcanan zamanı ve eğitim ücretlerini azaltarak programı kullanmaya başlamanızı kolaylaştırır.

bottom of page