top of page

Microsoft InfoPath - InfoPath Forms Services'a giriş

Doğrulanır InfoPath Forms Services Web tarayıcısı formlarında doldurmak kişiler için mümkün kılan bir sunucu teknolojisidir. Merkezi bir konumda formları yöneterek, iş süreçlerini düzenleme ve müşteriler, iş ortakları ve tedarikçileri ilişkileri geliştirmek.


InfoPath Forms Services genel bakış

Kullanıcılar tarafından tarayıcı etkin yapılan form şablonu düzenini doldurmak için kendi bilgisayarlarına InfoPath yüklü zorunda değil de fazladan herhangi bir şey Web'den indirmek için gerekli. Tüm ihtiyaç duydukları Windows Internet Explorer, Apple Safari veya Mozilla Firefox gibi bir tarayıcı erişimi olur. InfoPath Forms Services depolamak ve formlara ve form şablonlarına merkezi bir konumda yönetmenize olanak sağlar. InfoPath Forms Services üzerinde oluşturulan ve tasarladığınız form şablonlarını kuruluş genelinde ortak bir konuma yayımlama olanak tanıyan Windows SharePoint Services 3.0, gerektirir. Ayrıca, kullanıcılar dosyalar topluluğu depolandığı yere dosyaları çoğunlukla aynı şablonunu ve formları klasörlerdir SharePoint kitaplıklarına gönderebilirsiniz. Belge yönetimi ve iş akışı ve hak yönetimi gibi yaşam döngüsü görevleri formları tümleştirme mümkündür.

InfoPath Forms Services teknolojinin Microsoft Office SharePoint Server 2007 içinde Kurumsal CAL kullanılabilir ve ayrıca, ayrı olarak, Microsoft Office Forms Server 2007içinde.




bottom of page