top of page

Huawei MatePad T8 İnceleme

Huawei'nin kompakt boyutlu uygun fiyatlı yeni tableti MatePad T8'i inceledik.

Son dönemde tablet pazarı yeniden canlanmaya yüz tuttu demek mümkün, zira son zamanlarda arka arkaya yeni tablet modelleri gördük. Bunlar arasında pratik kullanımıyla dizüstü bilgisayarlara rakip olabilecek alternatiflerin olduğu gibi, biraz daha kompakt boyutta ve çizim yetenekleri ile öne çıkan yeni modeller de satışa girdi. Bu defa ise daha kompakt, el boyutunda bir tablet elimizde. Bugün Huawei'nin MatePad T8 tabletini inceleyeceğiz.

Huawei MatePad T8 Öne Çıkan Özellikleri

Huawei MatePad T8 Özellikleri Neler?

MatePad T8'in ekran boyutu 8 inç. Ekran çözünürlüğü de 800x1280 piksel. Bu çözünürlük, sınıfı için gayet yeterli olurken, ekran panelinin de IPS LCD olduğunu söyleyelim.

Tablette Android 10 işletim sisteminin temel alındığı EMUI 10 arayüzünün yer aldığını görüyoruz. Pratik bir kullanım sağlayan, akıcı bir deneyim sunan tablette, elbette son dönem Huawei akıllı telefonlarda da bulunmadığı gibi Google servisleri yer almıyor, yani Google Play Store'a erişemiyorsunuz. Fakat bunun yerine AppGallery uygulama mağazası ve üçüncü parti MoreApps çözümü mevcut durumda. Tüm ihtiyacınız olan uygulamaları bunlardan sağlayabiliyorsunuz. Facebook, WhatsApp, Instagram, Spotify, Twitter, PUBG, Call of Duty Mobile ve aklınıza ne gelirse indirmeniz ve kullanmanız mümkün. Sadece YouTube ve Gmail hizmetlerini web tarayıcı üzerinden kullanıyorsunuz.

bottom of page