top of page

Huawei MateBook X Pro 2021 İnceleme

Huaewei'nin yenilediği MateBook X Pro'yu tüm detaylarıyla inceledik! İşte Huawei'nin yenilediği MateBook X Pro hakkında bilmeniz gereken her şey!


Huawei MateBook X Pro Tasarımı Nasıl?

Yeni MateBook X Pro, tasarım çizgisini koruyor ve yine karşımıza fazlasıyla profesyonel görünen, premium tasarımlı bir dizüstü bilgisayar şeklinde çıkıyor. Neresinden bakarsanız bakın, neresinden tutarsanız tutun, pürüzsüz metal gövdesiyle güzel görünen - güzel bir his bırakan laptop, sadece 1.3 kilogram ağırlığında olmasıyla da fevkalade taşınabilir yapıda. Açıkçası bu benim için fazlasıyla önemli, zira evde ve ofiste aynı laptop'ı kullanıyorum ve ofise giderken eve dönerken laptop her zaman sırt çantamda oluyor. Hafiflik benim için elzem. Bu anlamda yeni MateBook X Pro bir hayli işimi kolaylaştırdı diyebilirim.


Huawei MateBook X Pro Ekran Özellikleri Neler?

Gerçekten MateBook X Pro'nun çevresinde anlatılacak çok fazla detay var. Ama önce artık ekrandan biraz bahsedelim. Bu laptop'ta da yüksek çözünürlüklü ve güzel görüntü sağlayan bir ekran karşımıza çıkıyor.


Huawei, yeni MateBook X Pro'da 3K görüntü üreten 13.9 inç büyüklüğünde FullView ekrana yer vermiş. İnce kenar çerçeveleri neticesinde yüzde 91 ekran – gövde oranını yakalanırken, ekranın sRGB renk gamutunun yüzde 100'ünü kapsaması ve 450 nit parlaklık değerine ulaşabilmesiyle kullanıcıları için büyük avantaj sağlayacaktır kanısındayız. Böylece eğer bu laptop'ı iş yapmak için alıyorsanız da tamamen eğlence odaklı olarak tercih ediyorsanız da her senaryoda karşınızda tatmin olacağınız, iyi görüntü üreten bir ekran bulacaksınız.

bottom of page