top of page

Dynabook Portege X30W-J İnceleme

Dynabook'un ultra mobil ve ultra fiyatlı laptop'ı Portege X30W-J'yi inceledik!


Dynabook markasını daha önce duymamış olabilirsiziniz, ancak pek çoğunuz Toshiba'yı tanıyor ve biliyordur. Dynabook, aslında Toshiba'nın alt markası olarak da nitelendirebileceğimiz ve şimdilerde Sharp markasının çatısı altında tüketicilerle buluşuyor. Kısa bir süre önce ülkemizde de faaliyet göstermeye başlayan Dynabook, pek çok dizüstü bilgisayar modeline sahip ve bunlardan biri de bugün yakından bakacağımız Portege X30W-J modeli oluyor.

Portege X30W-J, aslında hiç de yabancı olmadığımız ultrabook kategorisini yeni özelliklerle birleştiren bir laptop. Fazlasıyla hafif olmasıyla, üst seviye mobiliteyi gözetenler için hazırlanan Portege X30W-J, sadece 989 gram ağırlığıyla, laptop'ını her an elinin altında bulundurmak isteyen ve çantasında taşımak isteyenlere hitap ediyor.

Dynabook Portege X30W-J Özellikleri Neler?

Dynabook Portege X30W-J, ince ve hafif bir laptop olmasına karşılık yüksek performans gösterecek yapıda donanım bileşenlerine ev sahipliği yapıyor. Laptop'ın işlemci hanesinde 11'inci nesil Intel Core i7-1165G7 işlemci bulunurken, bu işlemci 2.8 GHz taban frekansta, 4.70 GHz tavan frekansta çalışıyor. 4 fiziksel çekirdekli bu işlemci, 8 iş parçacığını içeriyor ve 4 GT/s veri yolu hızına sahip. Buna karşılık 12W'lık TDP değeriyle beraber bu tipte bir laptop için istenebilecek uzun pil ömrünü vadediyor.


bottom of page