top of page

Yaani - Tanıtımı ve Kullanımı

Yaani, müşterileri internette gezinmelerini ve arama yapmalarını sağlayan yerli arama motorudur. Yaani ilk olarak yerel içeriklere öncelik verir. Yaanimüşterilerinin ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır. Kullanıcıların internetteki bütün bilgilere erişimesini ve merak edilen tüm sorulara yanıt bulmasını kolaylaştırır.

Bunun yanı sıra; Turkcell müşterileri, Yaani Uygulaması'nı indirdiğinde ve kullandığında Yaani uygulaması içerisine kullanabilecekleri internet paketi kazanırlar.




Servis Detayları


Yaani’yi; Masaüstü veya Mobil Web tarayıcınız üzerinden https://www.yaani.com.tr adresine girerek ya da mobil cihazlarınıza Yaani uygulamasını Google Play ve App Store üzerinden indirerek kullanılabilirsiniz. Yaani, tüm operatör aboneleri tarafından kullanılabilir. Yaani uygulamasını tüm Android 5.0, iOS 11.4 ve üzeri işletim sistemlerine sahip mobil cihaz kullanıcıları indirip kullanabilirsiniz. Yaani , kullanıcıların sahip olduğu hızlı ve güvenli web gezinme deneyimini, Yaani'ye özel özelliklerle birleştirmektedir. Yaani'yi kullanan kullanıcılar önemli buldukları her şeye tek bir yerden erişim sağlayabilecekleri kişiselleştirilmiş bir internet deneyimine sahip olurlar.

  • İstediğiniz bilgiyi arayın;

  • Güncel haberleri okuyun;

  • Anında bulunduğunuz lokasyondaki hava durumunu öğrenin;

  • En yakın sinemada oynayan filmleri ve seansları öğrenin;

  • Aradığınız müziği Fizy’de dinleyin;

  • Favori sitelerinizi kaydedin, arkadaşlarınızla paylaşın.

Ayrıca Turkcell aboneleri Yaani Uygulaması’nı kullanarak Yaani uygulaması içerisine kullanabilecekleri internet paketi kazanırlar.

bottom of page