top of page

Renderforest - Tanıtımı ve Kullanımı

Renderforest, bireylerin ve şirketlerin özel veya ticari amaçlı “yayın kalitesi” videoları oluşturmalarını sağlayan bir çevrimiçi video üretim platformu. Kullanımı ilk aşamada tamamen ücretsiz ve isteğe bağlı olarak paranızın tam karşılığını alabileceğiniz ödemeli seçenekleri de mevcut. Sınırsız sayıda kaliteli video oluşturabilir, bunları dışa aktarabilir ve sosyal ağlar veya web üzerinden paylaşabilirsiniz.


Kişisel kullanımınız için, çevrimiçi blog animasyonları, fotoğraf ve düğün slayt gösterileri, eğitim videoları ve video davetiyeleri gibi çeşitli hazır çözümlere ulaşabilir, aynı zamanda iş sunumları, etkinlikler davetleri, tanıtım videoları, kinetik tipografi, açıklayıcı videolar, referanslar ve daha pek çok seçeneğe kolayca ulaşabilirsiniz.




Nasıl çalışıyor?


Öncelikle tabii ki bu platformu kullanabilmek için neyin nasıl çalıştığını bilmeniz gerekiyor. Platformun sizin için yine kendi video oluşturma tekniği ile oluşturduğu üç ana başlık altında ulaşabileceğiniz öğretici içerikleri sunduğunu söyleyebiliriz.





“Kişisel Kullanım”, “Eğitim” ve “İşletmeler için” şeklinde adlandırabileceğimiz bu başlıklardan videonuzu hazırlamak için ihtiyacınız olan bilgiye ulaşabileceğinize eminim. Video şablonunuzu seçtikten sonra promosyon şablonları aracılığıyla logo animasyonlarından slayt gösterilerine kadar çok çeşitli kategoriler arasından seçiminizi yapabilirsiniz.


Bu platform aracılığıyla yüksek çözünürlüklü medyalarınızı tamamen ücretsiz şekilde upload edebilmeniz, kendinizi, fikrinizi ya da yaptığınız işi karşınızdakinize tam anlamıyla aktarabilmeniz için mükemmel bir imkan sunuyor.


Bütün seçimleriniz ve içerik girdileriniz tamamlandıktan sonra işin asıl can alıcı kısmı olan render kısmına geliyoruz. Eminim bir çok video işiyle uğraşan tasarımcı bu konuda bana katılacaktır ki, bilgisayarınızın başında bütün hevesiniz ile hazırladığınız videonun hazırlanmasını saatlerce beklemek işin en berbat kısmıdır. Bu platform sayesinde seçimlerinizi tamamladıktan sonra sadece dakikalar içinde videonuz hazır hale geliyor ve platform üzerinden direkt olarak Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya platformlarında paylaşabiliyorsunuz.

bottom of page