top of page

Logaster - Tanıtımı ve Kullanımı

Logo, markanız veya ürününüzün yüzü gibidir. Kötü bir yüze güvenebilir misiniz? Logonun önemini anlamak için kendinize sormanız gereken soru tam olarak budur. İyi tasarlanmış bir logo, insanların ilgisini çekerek ve gören insanların empati kurmasını sağlayarak potansiyel müşterilerinizin markanıza olan güvenini arttıracaktır.


Logaster nedir?

Logaster, logo ve kurumsal kimlik elementleri oluşturmanıza imkan veren online bir araçtır. Bir çocuk bile web sitesi için bir logo tasarlayabilir. Kullanımı kolaydır ve büyük miktarda idrak gücü gerektirmez, yalnızca birazcık yaratıcılık.





Logaster’ı en iyi yapan nedir?

  • Kullanıcı dostu arayüz basit ve sezgiseldir. Platformu nasıl kullanacağınız hakkında hiçbir talimata ihtiyaç duymazsınız.

  • Yüksek miktarda düzenlenebilir anahtar teslim logo koleksiyonu.

  • Sektöre özel ikonlar arasından seçim yapabilirsiniz.

  • Logolar ile birlikte Logaster kartvizit, zarf, antet ve site ikonları da tasarlar. Tüm tasarım elementleri vector – SVG veya PDF ve raster– JPEG veya PNG formatlarında tamamlanır. İster logonuzu websiteniz, kartvizitleriniz için kullanmak isteyin, isterseniz billboardlarda, her seferinde %100 görsel kalitesine sahip olacaksınız.


bottom of page