top of page

GoToMeeting - Tanıtımı ve Kullanımı

GoToMeeting ile, çevrimiçi toplantıları ve web seminerlerini zamanlayabilir, barındırabilir ve kaydedebilirsiniz. Ücretsiz sürüm tamamen özellikli ancak yalnızca iki ek kişiye bağlanmanızı sağlar. Çoğu ticari web tabanlı hizmette olduğu gibi, katmanlı fiyatlandırma, ne ödemeye istekli olduğunuza bağlı olarak, çeşitli özellikleri beraberinde getirir. Üst düzey sürüm 100 katılımcıya kadar kapasitelidir.




Yüksek Tanımlı video konferans:

GoToMeeting, yalnızca sesli konferans olmaktan öte bir web kameranız varsa, ve < duydu. Bir satış sınıfta yaparken veya önemli, muhtemelen hassas veya yoğun tartışmalara sahip olduğunuzda, bu genellikle büyük bir avantaj. Ücretsiz erişim sağlayan numaralar: İçerideki kişiler için, katılımcılar için uzak mesafe ücretlerini ortadan kaldırmak için ücretsiz numaraları sağlayabilirsiniz.


Gördüklerinizi paylaşın:Tartışırken ekranınızın veya masaüstünüzün içeriğini paylaşın. Birkaç farklı pencere veya yalnızca bir tam ekran gösterin. PC'nize bağlı iki monitörünüz varsa, bir monitörünüzü bir katılımcıyla paylaşabilir ve diğeri de toplantıyı yönetmek veya bir sonraki programda göstermek istediğinizi hazırlamak için kullanabilirsiniz.


Çoklu toplantı kolaylaştırıcıları: Toplantıdan birden fazla kişi sorumlu olacak mı?


Toplantı yönetiminin denetimini başka bir kullanıcıyla paylaşabilir veya devredebilirsiniz. Klavye ve fare denetimini paylaşma: Toplantı düzenleyicisi olarak, fare ve klavyeyi başka bir kullanıcıya kontrol edebilirsiniz ancak genel toplantı yöneticisi denetimi korunabilir.


Toplantıyı kaydedin: Birisi toplantıyı kaçırırsa, daha sonra bir MP4 veya WMV dosyası olarak oynatabilirler.


Çizim araçları: Çizim araçlarını kullanarak toplantı sırasında ekranda öğeleri çizip vurgulayabilirsiniz. En popüler platformlardan ve mobil cihazlardan toplantılara erişin: Mac, PC, Chromebook, Linux, iOS ve daha fazlası

bottom of page