top of page

Google Meet - Tanıtımı ve Kullanımı

Google Meet, 250'ye kadar kullanıcıyla görüntülü toplantı yapabileceğiniz bir hizmet. Google Meet uygulama sayfasında "Google Meet kullanan herkes güvenli şekilde, yüksek kaliteye sahip görüntülü toplantılar oluşturabilir ve toplantılara katılabilir." iddiasında bulunuyor. Google Meet kullanıcılara Google'ın sesle yazma teknolojisiyle desteklenen gerçek zamanlı altyazı hizmetini de sunuyor.





GOOGLE MEET ÖZELLİKLERİ NEDİR?


Google Meet'i, Google Play üzerinden ücretsiz olarak telefonunuza indirebilirsiniz. Firmanın uygulama sayfasında Meet özellikleri ise şöyle sıralanmış;

• Yüksek kaliteye sahip sınırsız sayıda görüntülü toplantı düzenleyebilirsiniz. • Meet ile toplantıları güvenli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Görüntülü toplantılar veri aktarımı sırasında şifrelenir ve kötüye kullanıma karşı proaktif önlemlerle toplantılarınızın güvenliği sağlanır. • Kolay erişim olanağından yararlanabilirsiniz. Yalnızca ilgili bağlantıyı paylaşmanız yeterlidir. Davetliler bir masaüstü web tarayıcısından veya Google Meet mobil uygulamasından tek tıklamayla toplantıya katılabilir. • Ekranınızı paylaşarak belge ve slayt gibi içerikleri katılımcılara gösterebilirsiniz. • Toplantıda konuşulanları, Google'ın sesle yazma teknolojisiyle desteklenen gerçek zamanlı altyazılarla takip edebilirsiniz.

bottom of page