top of page

Genially - Tanıtımı ve Kullanımı

Genial.ly interaktif görsel içerik oluşturmak için kullanılan, kullanımı kolay ve ücretsiz bir web aracıdır. Bu içerik, web sitelerini / blog'ları geliştirmek için veya bir iletişim aracı olarak (yani, sunumlar, bilgi fotografları, raporlar, posterler veya kılavuzlar yapmak için kullanılabilir). Bu web aracı, beceri öğretmek, haberler yayınlamak veya müşterilerin ilgisini çekmek için kullanılabileceği için geniş kapsamlı olacak şekilde tasarlanmıştır.





Genial.ly'yi kullanmanın sayısız avantajı vardır. Yeni başlayanlar için, hem güzel, hem de benzersiz çarpıcı dijital projeler oluşturmak için bir programcı veya tasarımcı olmanız gerekmez. Ayrıca, sosyal medya, haritalar, anketler, videolar, ses ve 1.700'den fazla sağlayıcı gibi çok sayıda üçüncü taraf içeriğini entegre etme olanağı da sağlar. Genial.ly'yi kullanmanın bir diğer yararı ise, bulut ile çalışabilme yeteneğidir; böylece yaratıcılığınızı her yerden kolayca erişebilir veya değiştirebilirsiniz. Buna ek olarak, herhangi bir Genial.ly projesi, sosyal ağlar veya Whatsapp aracılığıyla kolayca paylaşılabilir.

Genial.ly'ye kayıt çok kolay ve ücretsizdir! Bir hesap oluşturduktan sonra çok sayıda kaynağa, şablona,resimlere vb. Erişebilirsiniz. Ayrıca hesaplarınızı Google + 'da veya Facebook'ta sorunsuz bir şekilde kayıt için kullanabilirsiniz.

bottom of page