top of page

Flipsnack - Tanıtımı ve Kullanımı

Flipsnack, birçok farklı türde yayın oluşturmanıza ve yüklemenize olanak tanıyan bulut tabanlı bir yayınlama aracıdır. Kapsamlı düzenleme aracını kullanarak kendi kataloglarınızı, dergilerinizi, broşürlerinizi, el ilanlarınızı, raporlarınızı ve kataloglarınızı oluşturabilir veya PDF dönüştürücüyü kullanarak kendi PDF dosyanızı yükleyebilirsiniz.





Çalışmanızı PDF, PNG, JPEG, Video, GIF ve hatta HTML5 flipbook olarak indirebilirsiniz. Doğrudan flipbook’unuza bağlantılar, videolar ve alışveriş düğmeleri gibi etkileşimli öğeler ekleyerek ve bunu herkese açık veya özel olarak yayınlayarak hedef kitlenizle unutulmaz bir şekilde etkileşim kurun.


1. İçerik Yükleyin: Bir veya daha fazla PDF dosyası veya resmi (JPG dosyası) doğrudan web’den veya bilgisayarınızdan ekleyebilirsiniz


2. Markalayın: Bir başlık oluşturun, bir açıklama ekleyin ve içeriğiniz için kategorileri seçin.


3. Kapak kitabını özelleştirin : Özelleştirme için kapak türünü (Klasik kapak, Ciltli kapak, Bobin çevirme veya Etkileşimli kapak), renk düzenini, bağlantıları vurgulamayı ve kitabın boyutunu seçebilirsiniz.


4. Yayınlayın: Sadece bir düğmeye basın ve PDF’leriniz şık, etkileşimli bir kapaklı kitap haline gelsin.


5. Paylaş: Yayınlandıktan sonra, içeriğinizi çeşitli kanallar aracılığıyla paylaşarak herkese açık hale getirebilirsiniz.


Web sitelerinde barındırabilir, kendi sitenize / blogunuza yerleştirebilir (örneğin bir WordPress eklentisi kullanarak) veya bir filigranla ücretsiz olarak sosyal ağlarda (Facebook, Twitter vb. Dahil) paylaşabilirsiniz.Ücretli üyelikle, flipbook’lar hem HTML web sayfası için SWF dosyaları hem de tam Flash web siteleri için Flash bileşenleri olarak indirilebilir.Ek olarak, filigran olmadan gömülebilirler ve bu sitede daha birçok seçenek ve özelliğin tadını çıkarabilirsiniz.

bottom of page