top of page

Bubbl.us - Tanıtımı ve Kullanımı

Bubbl.us : Online kavram haritaları hazırlayıp bilgisayarınıza kaydedebileceğiniz kavram haritası çeşitlerinden biridir. Bubblus’u diğer kavram haritalarından ayıran en önemli özelliği ; karmaşık bir yapıya sahip olmamasıdır. Kavram haritası tekniği olarak oldukça pratik ve kullanışlı bir uygulamadır.

Özellikle dersiniz ile ilgili kavramları görselleştirmek, öğrencilerin kavramlar arasında bağlantı kurmalarını sağlamamak için kavram haritası programı olarak bubbl.us kullanılabilir.






Bubbl.us, kullanımı kolay ve kısmen ücretsiz bir zihin haritalama aracıdır. Herhangi bir zihin haritalama platformunda olduğu gibi fikirlerinizi yazabilir, derslerinizi özetleyebilir, konuları organize edip yönetebilir veya işbirliği, tartışma, ortak geliştirme ve daha fazlası için öğrencilerinizle paylaşabilirsiniz.

Bubbl.us’u birçok kullanıcı için özellikle de işi bitiren basit bir platform arayanlar için tercih edilen zihin haritalama çözümü yapan şey, bilgisayarlarınıza veya mobil cihazlarınıza herhangi bir şey yüklemenize gerek olmamasıdır. Bir dizi premium özellik ile birlikte gelmeyebilir, ancak Bubbl.us, ilgi çekici zihin haritaları oluşturmanız ve paylaşmanız için gereken temel yeteneklerle yüklüdür.


Bubbl.us, web tarayıcınız aracılığıyla etkinleştirebileceğiniz ve kullanabileceğiniz çevrimiçi bir araçtır. Üzerinde çalışmak istediğiniz bir fikriniz olduğunda veya düşüncelerinizi öğrecilerinizle paylaşmak istediğinizde, tek yapmanız gereken masaüstünüzden veya akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden bir tarayıcı açmak, bubbl.us’a erişmek ve işinizi yapmaktır. . Tüm zihin haritalarınız yer imlerine eklenebilir veya Görüntü veya HTML’ye kaydedilebilir, bu da sizin ve öğrencileriniz için bir sorun oluşturmaz ve depolama yapar.

bottom of page