top of page

1000 Kitap - Tanıtımı ve Kullanımı

1000k, okuma çetelenizi tutabileceğiniz, okuduğunuz kitaplardan alıntılar ve incelemeler yapabileceğiniz, 2 Mayıs 2012’de Hacı Seydaoğlu tarafından, tamamen kitaplar baz alınarak oluşturulmuş bir sosyal medya platformudur.


1000k ne işime yarar?

  • Okuduğunuz kitaplardan yaptığınız alıntıları arşivleme imkanı sağlar.

  • Yeni yazarlar ve yeni kitaplar keşfetmenizin önünü açar.

  • Merak ettiğiniz eser ve içeriği hakkında kolayca bilgi edinebilir,i nsanların bu konudaki düşüncelerinden haberdar olabilirsiniz.

  • Site, kitap odaklı kurulduğu için okuma alışkanlığınızı düzene koymanızda yardımcı olur. Kitap okumaya teşvik eder.




İlk iş diğer sosyal medya hesaplarında olduğu gibi kendinize ait bir hesap açmak. Hesap açmadan önce uygulamayı telefonunuza indirmek, kullanımı kolaylaştıracaktır. Profilinizi oluşturduktan sonra kendinize yıllık okuma hedefi belirlemek güzel bir başlangıç olacak. Okuduğunuz, okuyacağınız ve şu anda okumakta olduğunuz kitapları işaretleyebilir bunlarla ilgili alıntıları alıntı paylaş bölümü üzerinden yapabilirsiniz. İstediğiniz kitabı bulamadığınızda internet üzerinde uygulamaya girip profilinize tıklayarak eksik eser bildir bölümünden kütüphanecilerle iletişime geçebilir kitabı sisteme ekletebilirsiniz. İleti paylaş özelliği ile ise istediğiniz konuda -buranın bir kitap uygulaması olduğunu aklınızda tutarak- içerik paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda paylaşımlarının ana akışınıza düşmesini istediğiniz okuyucuları takip edebilirsiniz.

bottom of page